PANIMORAVINTOLA BEER HUNTER’S

Aloitimme oluen panemisen perheyrityksenä vuonna 1998, ja oluen valmistus jatkuu tällä hetkellä jo kolmannessa polvessa. Panimomme ja ravintolamme on perustettu paremman olutkulttuurin puolesta, jotta kasuaali tuopponen tai hartaampikin maistelu olisi aina yhtä antoisa kokemus.

Valmistamme vuodessa noin 200 000 litraa palkittuja Mufloni-oluitamme. Oluen paneminen on jaettu kahteen eri panimoon. Ravintolan yhteydessä meillä on 200 litraa keittokapasiteettia ja 2200 litraa käymiskapasiteettia. Ravintolan yhteydessä oleva panimo on omistettu enemmän rohkeita kokeiluja ja mielenkiintoisia erikoiseriä varten. Herralahdessa sijaitseva panimomme painottuu enemmän suurempiin eriin ja perustuotteidemme valmistukseen. Herralahden panimon keittokapasiteetti on 1000 litraa ja käymiskapasiteettia mukavat 26 000 litraa.

Panimoravintola Beer Hunter’s on Porin keskustassa sijaitseva oluen metsästäjän paratiisi. Ravintolan tyyli on sekoitus englantilaista, belgialaista ja saksalaista olutkulttuuria, mikä näkyy myös laajassa yli 200 olutherkun valikoimassa. Tarkoituksenamme on pitää valikoimamme kiertävänä ja siten myös mielenkiintoisena. Valikoimastamme löytyy sekä perinteisiä tuttavuuksia että harvinaisempiakin muukalaisia – niin Euroopasta kuin sen ulkopuoleltakin.