MOOSE ON THE LOOSE

Haluamme ihmisten olevan vahvasti osa tarinaamme. Haluamme olla kuluttajaläheinen panimo. Meille on tärkeää yhteistyö – muiden panimoiden, raaka-aineiden valmistajien ja tuottajien sekä alueen muiden yrittäjien että koulutuskeskusten kanssa. Yhteisöllisyys on se asia, jota haluamme entistä enemmän tuoda suomalaiseen olutkulttuuriin. Mielellämme kuuntelemme muiden ideoita ja suunnittelemme eri yhteistyökuvioita.

TARINA

Mies: -Perustetaanko panimo?

Vaimo: -Mihinkään en sitoudu ennen kuin on yhdessä kerran ees pantu!

Ja niin sitä vaimon kanssa pantiin olutta ja siinä pannessa syntyi idea panimosta ja panimomme toiminnan punaisesta langasta. Haluamme ottaa vahvasti tarinankerronnan mukaan olueseen ja luoda jatkuvuutta oluesta toiseen. Tässä perheessä toki oli jo aikaisempaa puhuttu yhteisen yrityksen perustamisesta aina koirakennellistä ties mihin mutta nyt tämä tuntui oikealta jossa molemmat pääsevät hyödyntämään vahvuuksiaan. Toinen hoitaa oluthanat ja toinen rahahanat.

Tässä perheessä on ollut aina sellainen tee se itse -meininki, joka välittyy niin panimolle laitteistossa kuin siinä että haluamme olla henkilökohtaisesti edustamassa panimoamme. Tässä panimossa pääsee toteuttamaan unelmaa rennolla ja hyvällä meiningillä. Vaikka oluen valmistukseen ja liiketoimintaan suhtaudumme vakavasti niin muuten rento meininki on meidän tunnusmerkki.